Kimono

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Hvad er en kimono, og hvor stammer den fra?

Kimonoen stammer oprindeligt fra Japan, men igennem de seneste år har den fået en mere permanent plads i de danske garderober. En kimono minder i sit udseende om en cardigan, men den har elementer, der stammer fra blandt andet blazere og jakker. Det giver ufatteligt mange muligheder for at kombinere den med andre stykker tøj afhængigt af, hvilket look man søger.

Til hverdag eller fest?

En kimono er et fantastisk stykke tøj, som, i vores optik, bør være en del af enhver garderobe. Kimonoer har et flot snit, som skaber en flot silhuet omkring kroppen. Kimonoer kan bruges året rundt, da de kan anvendes til de fleste typer tøj. Dermed kan en kimono både bruges til at style bukser, nederdele, kjoler, shorts og meget mere afhængig af personlig smag. En kimono har typisk en T-form og er udstyret med et bånd i taljen. Dermed understreges de feminine former nemt ved at binde en bindebåndet i taljen. Ønsker man et andet look, kan man også lade kimono jakken stå åben, hvilket giver et mere bohemeagtigt look, der tiltaler mange modebevidste kvinder.

Kort eller lang kimono?

Kimonoer fås i mange forskellige længder, hvilket giver endnu flere muligheder for styling. En lang kimono er fantastisk, hvis du vil have din silhuet til at fremstå slank og lang. Dette er klædeligt for de fleste kropstyper, men man bør være lidt forsigtig med lange kimonoer, hvis man er lav, da det kan virke som om, at man forsvinder i tøjet og de mange lag. Dermed er en kortere kimono perfekt, hvis man ikke er så høj. Heldigvis findes der mange mellemlange og korte kimonoer, som kan bruges af alle. Disse har mange af de gode egenskaber fra de helt lange kimonoer, men passer ofte bedre til lave personer end de helt lange kimonoer.

Kimono jakker

En kimono jakke er blevet en essentiel del af enhver feminin garderobe. Du kan bruge en kimono jakke til at pifte dit outfit op, uanset om du bærer en basic T-shirt eller en top indenunder. Om sommeren eller foråret, er der også mange, der vælger at bruge deres kimono som en jakke. Det står derfor klart, at man kan style sin kimono på et hav af måder, hvilket giver dig muligheden for at skabe din egen personlige stil. Vi synes i øvrigt, at det er super fedt at have ting i sit klædeskab, der kan bruges på forskellige måder, hvorfor kimonoer er en af vores favorit items. Se vores store udvalg af kimonoer online, og find netop den kimono jakke, der passer til dig. Alternativt kan du prøve vores kimono jakker i virkeligheden hos en af vores mange forhandlere.

Kimono kjoler

Kimono kjoler er en af tidens største trends. Vi ser et hav af trendsettere bruge deres kimono som kjole med lukket spænde, hvilket ser super stylish ud. Der er naturligvis stadig mange måder at style en kimono kjole på, selvom den er lukket. Du kan style en kimono med et par cool hvide sneaks eller et par sorte støvler. En kimono kjole kan også bæres åbenstående, og hvis kimono kjolen er i print, kan den eksempelvis bæres med en hvid T-shirt under. Mangler du basic toppe til at have under din kimono, er du velkommen til at tage et kig på vores flotte udvalg. Hos Noella Fashion har vi et stort udvalg af kimono kjoler i alverdens modeller, heriblandt kimonoer med print, kimonoer uden print, korte kimonoer, lange kimonoer, kimonoer i alverdens farver, kimonoer til fest, kimonoer til hverdag, kimonoer med striber og mange flere. Gå på opdagelse i vores udvalg af kimonoer og lad dig inspirere!