Veste

Shop veste hos Noella

Det ses ofte at nye trends har mange retro-referencer og lige nu er det især 70’er inspireret trends, der er oppe i tiden. Især én trend inspireret af 70’erne har haft stort gennembrud i Spring2020 kollektionerne, nemlig strikvesten. Den ærmeløse strikkede vest er at se ved de helt store brands som Ganni og har især været et stort fokuspunkt for influencers i foråret 2020. Vesten inspireret af de gode 70’ere er altså tilbage og vi er helt vilde med den. Vi hos Noella har derfor designet vores egne strikveste og samtidig fornyet os og designet vores Viksa kollektion i veste sammen med. Vesten er netop en af forårets hotteste trends og vi hos Noella er helt vilde med hvor meget den kan gøre ved et outfit og hvor mange måder vesten kan styles på. Om du vil have et buisness look, et retro inspireret look, eller hvis du helt enkelt bare gerne vil pifte et outfit op, så er vesten helt uundværlig i forårsgarderoben og den kan give ethvert enkelt outfit et ekstra pift. Strikvesten er en trend, som er så fin i udtrykket og som er helt perfekt til forårets flotte kjoler, til skjorter og til jeans. Vestene kan styles på en stilet og afslappet måde, men de kan også styles på en mere feminin måde og være mere let i udtrykket. Strikvestene kan også bruges ud over en smuk hvid skjorte som er let oversized og med et par lækre lyse blå mom-jeans til, kombineret med et par chunky sneakers og en cool taske af skind. Strikvestene kan også styles med en smuk skjortekjole eller en kjole som også er let oversized, for et lidt mere feminint og fint udtryk. For et fint udtryk uden det behøver at være en kjole, kan strikvestene styles med en feminin faconsyet skjorte med store kraver og nogle lyse tætsiddende jeans. Du kan style vesten med mønstrede skjorter, den kan styles over et matchende mønstret sæt med bukser og skjorte for at tilføje lidt ekstra. Det er altså kun fantasien der sætter grænser for hvordan du kan style de smukke strikveste, eller hvis du er mere til tern og farver, Viksa Vesten.

Shop 2020's mest populære trend

Hos Noella har vi nemlig også den smukke Viksa vest, som findes i alle forårets smukkeste farver og med ternet mønster. De er perfekte til forårets koldere dage udover en strik og til en nederdel eller et par jeans med sneakers eller støvler til. De er lillesøsteren til vores populære Viksa jakke kollektion. Derfor skulle Noella selvfølgelig også have Viksa vesten til foråret.

Så hvis du er vild med vest trenden ligesom os, og mangler lidt tilbehør til garderoben, der kan pifte ethvert outfit op og give et stilet udtryk, så tjek Noellas sortiment af strikveste og Viksa vesten.
Vi hos Noella har et stort udvalg af både strikveste og den populære Viksa vest i ternet mønster kombineret med smukke farver. Shop Strikveste og Viksa veste hos Noellafashion, der er fri fragt ved køb for over 349 kr. og levering på kun 1 – 2 hverdage.