Strik

  1. 01
  2. 02
  3. 03

Hold dig varm og fashionabel med en strik

Når man tænker på mode og det moderne look, så er det nok ikke striktrøjer, der dukker op i ens tanker først. Det er noget, som i mange år har været forbeholdt bedstemødre og deres børnebørn, noget der virkede flippet og en smule kikset. Men det er fortid nu. Strik har fået et comeback af de helt store - det er stilrent, moderne og smart.

Uanset hvorhen du retter blikket, så finder du unge mennesker i strik. Smarte strik og bluser er virkelig blevet en ting, de unge har taget til sig.

Strik er et meget alsidigt stykke tøj, da de kan benyttes til både elegante lejligheder, men også til mere hverdagscool outfits. Strik har altid været forbundet med det afslappede look, så der er ingen grund til ikke at fortsætte på den måde. Op igennem 90’erne gik striktrøjer fra at tilhøre den kiksede hippiestil til at blive noget, man brugte med stolthed og til at kreere cool outfits. En ny stil var født, og det kan vi nyde god af i dag. Udover at være smart og moderigtig, så er en striktrøje også dejligt varm, så det er det perfekte item til efteråret og vinteren.

Den helt rigtige strik

Som en moderne kvinde er det vigtigt, at man forstår at sammensætte sit outfit, så det altid ser knivskarpt ud. Derfor skal det være en fin balance mellem det elegante og det afslappede. Noella Fashion har altid et bredt udvalg af lækre striktrøjer, der passer til alle anledninger og stilarter. En moderne striktrøje er perfekt til at tage over en top og et par jeans. Det er både feminint og afslappet, men også moderigtigt. Mangler du lækre toppe, har vi både helt basic toppe men også med fine detaljer.

En strik fungerer godt til både hverdag og fest, hvis man blot sørger for at kombinere den med de rigtige accessories. Tag på opdagelse i vores store udvalg og lad dig inspirere, så du kan fuldende dit look med en lækker strik. Uanset om du leder efter en kort eller lang strik, med rullekrave eller stor halsåbning, så har vi hos Noella Fashion lige det, som du leder efter.