Pelsjakker

Pelsjakker til kvinder

Pelsjakken er et musthave i enhver kvindes garderobe, og det er der mange gode grunde til, hvis du spørger os. Hos Noella Fashion elsker vi smukke, moderne og stilfulde jakker, og pelsjakken hører bestemt under den kategori. Ydermere er pelsjakken komfortabel og tidløs, og du kan derfor trygt investere i en pelsjakke, da du er sikker på, at den aldrig går af mode. Pelsjakken har tidligere været henvendt til det ældre segment med en stor pengepung, men i dag findes jakken i mange forskellige modeller - og tilmed prisklasser - og du er dermed sikker på, at du kan finde en pelsjakke, der passer til dig og din stil. Hos Noella har vi samlet et stort udvalg af pelsjakker til kvinder, der er trendy for alle aldersgrupper, og vi er sikre på, at du kan finde dit perfekte match i vores sortiment - bedøm selv!

Faux pelsjakker

En pelsjakke behøver ikke at være ægte for at være fantastisk - dét er vi mange, der kan skrive under på. Hos Noella Fashion elsker vi den kunstige pelsjakke, da den ligner og føles som den ægte udgave. Vi har derfor samlet et udsøgt udvalg af kunstige pelsjakker, der er så lækre og bløde, at det kan være svært at tro, at de ikke er ægte. Vores kunstige pelsjakker - som også går under betegnelsen faux fur - er yderligere et billigere alternativ til den ægte pels, og samtidig er det også et dyrevenligt alternativ. Derfor kan du bære din faux fur med god samvittighed og stadig udstråle glamourøsitet - og dét er vi vilde med.

Hos Noella Fashion gør vi en dyd ud af at følge de moderne trends, og derfor finder du et udsøgt udvalg af kunstige pelsjakker fra vores eget brand Noella. I vores sortiment finder du de lækreste faux fur jakker, da vores styles fremstilles af nøje udvalgt kunstpels af højeste kvalitet. Det kan både ses og mærkes på vores jakker, som er varme og bløde. Vores faux fur jakker har et eksklusivt look med en feminin finish, der gør det nemt at kombinere et utal af forskellige outfits. Jakkerne har desuden en god pasform, hvilket gør dem yderst elegante samtidig med, at de smukt fremhæver den kvindelige figur. Jakkerne kommer desuden med både høje og lave kraver samt i forskellige længder, så det er blot op til dig at vurdere, hvilken jakke der passer til din stil.

Vores udvalg af uægte pelsjakker - eller faux fur - bærer præg af forskellige og moderigtige farver, så uanset om du er til en grå eller sort pelsjakke, har vi uden tvivl det perfekte match for dig i vores sortiment. Den kunstige pelsjakke er varm, men ikke ligeså varm som den ægte pelsjakke, hvilket gør den ideel til det danske klima, hvor du kan bære den om foråret, efteråret og om vinteren - hos Noella elsker vi nemlig jakker, der kan bruges hele året rundt.

Ægte pelsjakker

Den ægte pelsjakke er en beklædningsgenstand, der aldrig går af mode, og dette er blot én af grundene til, at vi elsker jakken hos Noella og mener, at alle kvinder fortjener at eje mindst én pelsjakke i løbet af deres liv. Det gode ved pelsjakken er, at den kommer i et hav af forskellige designs, herunder farver, og derfor findes der en jakke til enhver stil og garderobe. Du kan blandt andet vælge mellem sorte og grå pelsjakker, der passer til alle styles i dit klædeskab, eller du kan gå med det mere farverige valg, der gør, at du skiller dig ud fra mængden. Uanset hvilken pelsjakke, du vælger, kan du være sikker på, at den vil klæde dig, og at du vil tiltrække beundringsværdige blikke på gaden.

Den ægte pelsjakke er så blød, at det er svært at begribe, og den omslutter således kroppen med velbehag og intens blødhed. Det er formentlig derfor, at man ikke kan gå på gaden eller aflægge de sociale medier et visit, uden den pryder billedet. Pelsjakken er desuden perfekt i den bidende vinterkulde, hvor den holder dig varm, samtidig med at den understreger din feminine side takket være det smukke design. En ægte pelsjakke er en investering, som du næppe kommer til at fortryde, da den er så tidløs og moderne på samme tid.

Pasning og pleje af pelsjakker

En pels fremstillet af kunstmaterialer har typisk et specielt behov i forhold til vask og pleje, hvorfor du bør holde øje med vaskeanvisningen i en uægte pelsjakke. Nogle faux fur kan vaskes, mens andre skal til rens. Generelt er det nemmere at holde en kunstpels pæn, da den ikke er ligeså krævende som en ægte pels. Blandt andet behøver den ikke at blive opbevaret køligt. Hvis du vil holde din pelsjakke pæn, er det en god idé at hænge den på bøjle og derudover holde den ren.

I vores udvalg finder du faux fur jakker til alle årstider, og du kan desuden vælge mellem mange forskellige modeller og farver. Uanset hvilket humør du er i, så garanterer vi, at vi har den helt rette pelsjakke til dig. Tag endelig et kig i vores udvalg af lækre pelsjakker og bliv inspireret og forført af de mange valgmuligheder. Men pas på - når du først har rørt ved en lækker kunstpels, vil du aldrig kunne slippe den igen. God fornøjelse!