Frakker

Køb frakker hos Noella

I vinterhalvåret er en smuk frakke den perfekte måde at gøre dit outfit trendy og stilfuldt. Her hos Noella kan du finde et stort udvalg af forskellige frakker, så du kan holde varmen, når temperaturerne udenfor daler, og det begynder at blive koldt for alvor. Frakkerne er fremstillet i højeste kvalitet, hvilket sikrer høj holdbarhed, så jakkerne ikke tager skade af vinterens kulde og fugtighed. Vi forhandler et bredt udvalg af frakker, så du kan få netop den model, som passer til din personlige stil. Der er mange modeller at vælge imellem, så du kan finde den rette frakke – uanset om du gerne vil have en kort eller lang vinterfrakke.

Sæsonens vinterfrakke

Hver sæson byder på nye trends og items, men der er alligevel visse ting, som aldrig går af mode. Hos Noella forhandler vi frakker med elegante og stilfulde designs, som er et must-have til den modebevidste pige eller kvinde. Vores moderigtige jakker kommer i mange forskellige designs og styles, og der er da derfor også helt sikkert en til dig.

Frakkerne er lavet med et snit, som giver dem et fantastisk fit uanset stil eller farve. Frakkerne er syet med enkle detaljer, som er elegante. Dermed kan frakkerne sagtens bruges alene, men også styles med tørklæder eller andre accessoires.

Hvis du vil have en vinterfrakke, som passer til alt, så kan du vælge en i klassisk sort. Dette er en frakke, som aldrig går af mode, og som passer til alle vinterstøvler. Ønsker du derimod en jakke som gør et ekstra indtryk, kan du overveje en af vores lækre pelsjakker.

Når du bestiller din frakke hos Noella

Hos Noella er fragten altid gratis, hvis du køber en frakke, som koster mere end DKK 349. Du vil typisk modtage frakken indenfor 1-2 dage, da vi altid bestræber os på hurtigst mulige levering.

Hvis du er i tvivl om hvilken størrelse, som du skal bruge, så er det typisk en god idé at vælge den største størrelse, hvis du svinger mellem to størrelser. På den måde sikrer du dig, at du altid har plads til at tage en strik eller tykkere bluse under din jakke. Vil du være sikker på at kunne holde varmen, kan du også vælge en cardigan fra vores lækre udvalg.

Hos Noella kan du også finde overtøj til resten af årets sæsoner. Til sommerhalvåret kan du overveje én af vores unikke bomberjakker som er perfekt til halvkølige dage.