Noella Fashion er en international fast-fashion online shop. Vi tilbyder piger og kvinder muligheden for at pryde deres garderobe med elegant og moderne tøj, sko &accessoriesfra vores eget mærke Noella og en række nøje udvalgte eksterne mærker. Siden 2016 har vores mål været at tilbyde de nyeste trends på markedet, og vi er altid på forkant med moden.

Udover vores eget brand Noella har vi en taske- og accessories-linje i mærket Noella Fashion, som eksklusivt designer og tilbyder nogle af markedets seneste trends inden for tasker i både ægte læder og kunstlæder, samt sneakers og støvler inspireret af tidens seneste tendenser.

Vores eget mærke Noella er i sit design inspireret af den skandinaviske minimalisme, dog uden at lade sig begrænse. Noella designer årligt seks ready to wear kollektioner, hvoraf to af disse er hovedkollektioner, som sælges på forud på halvårsbasis, samt fire mindre kollektioner, der sælges som ekspres. Vores team af designere tager omgående handling, når de spotter et must-have i sæsonen. På nuværende tidspunkt er Noella repræsenteret i omtrent 100 nøje udvalgte retail butikker i Danmark, Norge, Sverige, Holland og på Færøerne.

Vores mål er simpelt: Vi ønsker at opfylde et behov hos stilbevidste piger og kvinder i hele Europa om fast-fashion til value-for-money priser.

Vi tilbyder vores kunder online:

  • Nyheder hver uge
  • Livechat
  • Sikker betaling
  • 30 dages returret og ombytning
  • Hurtig levering 1-2 dage

 

 

Noella Tasker