Leveringsmetoder

Covid-19 status: Vi sender helt som normalt med levering på 1-2 dage.

GLS Pakkeshop: Gratis levering over 349,-

  • Du kan vælge levering via GLS til en PakkeShop nær dig. Du vil modtage en sms eller e-mail, når den er ankommet, og klar til afhent

GLS Hjemmelevering: 49 DKK

  • Du kan vælge levering til din hjemmeadresse via GLS. Hvis din ordre leveres til en hjemmeadresse, skal transportøren bruge en underskrift som kvittering for levering. Denne underskrift kan være af dig eller en anden, som befinder sig på adressen. Hvis der ikke er nogen til at kvittere for modtagelse, efterlader GLS information om, i hvilke pakkeshop pakken kan afhentes.

Levering til Erhverv 39 DKK

  • Du kan vælge levering til din arbejdsadresse via GLS. Hvis din ordre leveres til en arbejdsadresse skal transportøren bruge en underskrift som kvittering for levering. Denne underskrift kan være af dig eller en anden, som befinder sig på adressen. Hvis der ikke er nogen til at kvittere for modtagelse, efterlader GLS information om, i hvilke pakkeshop pakken kan afhentes.

Pakker til udlandet vil blive afsendt med enten GLS International, UPS, Post Nord eller DHL.

Ordrestatus

Når din ordre er blevet afsendt, vil du modtage en mail fra os. Denne e-mail er også din kvittering og i den finder du et tracking link, som du kan benytte til sporing af din forsendelse. Vær opmærksom på, at det kan tage op til 24 timer fra du modtog linket, til at det er aktivt på transportørens hjemmeside. Du kan også tjekke din ordrestatus og finde tracking information her på sitet. Hvis du har en konto hos os, logger du blot ind og finder informationerne under ”Ordrer”. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål vedrørende lokalisering af din ordre.

Returnering

Hvis du ikke er fuldt ud tilfreds med dit køb hos Noella kan du returnere varen inden for den gældende fortrydelsesret. Vi har gjort det nemt for dig.

OBS: Ønsker du at reklamere over din varer skal vi altid have besked på mail (info@noellafashion.com) I mailen beder vi dig oplyse dit ordrenummer, samt tilsende billeder af hvordan varens stand er og hvad reklamationen drejer sig om, varen må først returneres når du har modtaget svar fra os.

Du har 30 dages fortrydelsesret og den løber fra den dag ordren modtages af enten dig eller en anden person, som befinder sig på adressen. Bemærk, at hvis du har valgt levering til en Pakkeshop, så starter fortrydelsesperioden fra den dag du henter pakken i pakkeshoppen.

Hvis du ønsker at ombytte din varer til en anden størrelse skal du blot skrive det i fortrydelses formularen, skal varen ombyttes til en helt anden style eller en varer der er dyrere, beder vi dig returnere varen og få pengene tilbage, for herefter at bestille den ønskede varer på ny.

Sådan gør du

  • Udfyld fortrydelsesformular (den kan printes nederst på siden) og pak den sammen med de produkter, du ønsker at returnere - du kan genbruge Noella-posen, som varerne blev leveret i.
  • Sæt en returlabel fast på posen/pakken. Denne er ikke forudbetalt af os, men kan købes på dette link: http://coolreturn.coolrunner.dk/noellafashion/
  • Indlever pakken til den transportør, som du har købt en returlabel til. Det vil ofte være dit lokale posthus eller nærmeste pakkeshop.
  • Husk at bede om en kvittering med et pakkenummer - dette er din forsikring, hvis pakken skulle blive væk undervejs, da du selv har ansvaret for pakken indtil den er leveret hos os.
  • Vi tilbagebetaler pengene til din konto så hurtigt det er muligt og senest 14 dage efter modtagelse. Tilbagebetalingen sker på sammen betalingskort som du har gennemført købet med. Der kan gå op til 30 dage før du modtager tilbagebetalingen alt efter hvilke kort du har brugt. 

Du bedes udfylde og vedlægge fortrydelsesformular i pakken, og sende til denne returadresse.

NoellaFashion ApS
Kaolinvej 6
9220 Aalborg
Danmark
+45 93 10 40 35
info@noellafashion.com

Klik her for at downloade vores fortrydelsesformular

Refundering

Du kan forvente at modtage en fuld refundering indenfor 14 dage fra modtagelse, via samme betalingsmiddel, som blev benyttet ved den oprindelige transaktion.