Datapolitik

Nyhedsbreve

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet fra Noellafashion (herefter Noella), giver du tilladelse til, at Noella må sende dig mails.

Når du afgiver din e-mail adresse, accepterer du at modtage:

 • Mails med nyheder/drops, tilbud, kampagner, konkurrencer, invitationer og rabatkoder.
 • Mails der er skræddersyet til dig herunder fødselsdagshilsner, påmindelse om en uafsluttet kurv, personlige rabatter og anbefalinger.
 • Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev og rabatter. Du kan afmelde dig ved at klikke på afmeldingslinket i bunden af vores e-mails eller ved at skrive til os på info@noellafashion.com.

  Dine oplysninger

  Noella gemmer de oplysninger, du afgiver, når du opretter dig, opdaterer din profil og tilmelder dig vores nyhedsbrev. Samtidig registrerer Noella oplysninger om dine køb. Købshistorik anvendes til at informere dig om relevante varer og til at målrette vores annoncering på Facebook og Google. Oplysningerne bruges udelukkende til markedsføring og videregives aldrig til 3. part uden dit samtykke.

  Du kan til enhver tid bede om adgang til de personlige oplysninger, Noella har registreret om dig, og bede om at få dem slettet eller rettet. Personlige oplysninger indsamlet fra dig bruges kun til de formål, som oplysningerne er indsamlet til. Noella indsamler udelukkende oplysninger om dig og dine køb på Noella til eget formål via 3. parts værktøjer.

  Betingelserne dækker vores website, salgskanaler og nyhedsbreve. Noella er forpligtet til at beskytte dine personoplysninger online i forhold til lov om persondata. Der kan løbende blive foretaget ændringer i vores betingelser uden yderligere samtykke fra dig – så tjek gerne vores betingelser jævnligt.